Föreställningar

Ett experiment på teaterimprovisation online tors 19 nov kl 19.00

Var med och upptäck vad vi kan göra av teaterimprovisation online!

ATR Västernorrland har bjudit in fem av regionens skådespelare för att köra ”impro games” tillsammans, med varandra och med er som publik, online.
Teaterpedagogerna Agneta Holmström and Kay Bradshaw leder scener och övningar. Kvällen kommer att innehålla dels ren performance, dels ”master class”, men vi kommer också att pröva publikens deltagande. Du som vill kommer, förutom att titta på, få möjlighet att bidra med förslag och erfarenheter ur ditt liv för att påverka HUR skådespelarna agerar.

Vill du se improvisation, medverka eller bara titta? Meddela oss via FB eller epost info@atrvasternorrland.se och vi skickar dig zoom-länken för att delta. Av säkerhets skäl delar vi inte ut länken offentligt.

Installera Zoom på din dator (eller telefon, men dator funkar bäst) genom att använda länken https://zoom.us/signup. Gör dig sedan gärna i förväg bekant med hur Zoom fungerar. Grundläggande instruktioner finns här nedan (på engelska):
https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/360034967471-Quick-start-guide-for-new-users.
Vi som administrerar, Sarita och Kay, välkomnar er en i taget från kl 18.45. Kl 19 går vi igenom några praktiska detaljer om zoom samt kvällens gång och kl 19.05 stänger vi inloggningen till showen. Vi räknar med att vara online ca 1 timme.


Vi ser fram emot att utforska teaterns möjligheter online med dig. Ses på Zoom, 19 nov – varmt välkommen!