Om oss

ATR Västernorrland

Vi är länets representanter för Amatörteaterns Riksförbund.

Vårt mål är att främja kontakter mellan scenkonstintresserade, erbjuda mötesplatser, utbildningar samt skapa kontaktytor mellan utövare, publik och beslutsfattare. Vi representerar och jobbar för alla föreningar i länet som utövar amatörteater och annan scenkonst. Om din förening eller teatergrupp inte är med i vår föreningslista, kontakta oss ! Om du eller din förening vill bli medlem i ATR Västernorrland, måste ni ansöka medlemskap i riksorganisationen. De skickar medlemsuppgifterna sedan till rätt län. Ansök här: https://www.atr.nu/bli-medlem-h%C3%A4r.

Amatörteaterns Riksförbund (ATR) är en ideell organisation med uppgift att organisera svensk amatörteater och att stödja den konstnärligt, administrativt och ekonomiskt.

ATR är Sveriges största amatörteaterorganisation med cirka 200 medlems-föreningar där fler än hälften av föreningarnas medlemmar är under 25 år. ATR utvecklar amatörteatern i Sverige och erbjuder ett slagkraftigt alternativ till den kommersiella kulturen.

1 juni 2019 fick ATR Västernorrland en ny verksamhetsledare, Sarita Sandström, när Mia Tejle som lett föreningen mer än 20 år, blev pensionär. Sarita har Höga Kusten Teaterförening som sin medlemsförening.  

Personal

ATR Västernorrland

Verksamhetsledare: Sarita Sandström

Besöksadress: Ås 100, 87297 Skog (Kramfors)
Telefon: 070-715 4659
Mail: info@atrvasternorrland.se

Vi finns också på Facebook och Instagram!


ATR Riks

ATR
Box 1194
721 29 Västerås

Webb: www.atr.nu
Mail: info@atr.nu

https://www.facebook.com/AtrVasternorrland/